Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/01/09 02:39 Toplam 39 oyuncu 47 sunucu 295 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Oyun kurarken bilgisayar sürekli takılıyor

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

08 Eylül 2008 17:59 %0
internet kafedeki bilgisayarlara oyun kurmaya çalışıyorum, deepfreezei iptal ediyorum bilgisayarı yeniden başlatıp oyunu kurmaya başlıyorum ama 4-5dk sonra bilgisayar takılıyor (mesela cod2 kurarken iwd2 ye gelince takılıyor.) resetlemekten başka çare kalmıyor.işlemci ışığı yanıp sönüyor ama bilgisayarda tık yok.birkaç makinada denedim hepsinde aynı sorun oluyor.bunu nasıl halledebilirim yardım lütfen.

Bu mesajın sorumluluğu KacaK adlı ve bütün gününü bilgisayar başında pervasızca geçiren bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda kendinin bile anlamadığı sofistike bir anlatım vardır. KacaK temiz bir insandır, kimine göre admindir, moddur ama o aslında sıradan bir üyedir.

Tora

08 Eylül 2008 18:03 %0
Disk ve optik okuyucuların DMA'ları kapalı olabilir. Etkinleşerek düzgün çalışmaları için anakart yongaseti sürücülerini kurarak deneyin. IDE SATA/AHCI sürücüleri kurulmadığında bu tarz transfer aşamalarında takılmalara yol açabilir.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

08 Eylül 2008 18:47 %0
tamam onlara bir bakalım ona göre yazarım tekrar.

Bu mesajın sorumluluğu KacaK adlı ve bütün gününü bilgisayar başında pervasızca geçiren bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda kendinin bile anlamadığı sofistike bir anlatım vardır. KacaK temiz bir insandır, kimine göre admindir, moddur ama o aslında sıradan bir üyedir.

Sayqho
Mercenary

09 Eylül 2008 13:05 %0
Cd/dvd kullanarakmı deniyorsunuz oyunları yüklemeyi. cd'lerinizde çizikler mevcutsa okumama sorunu yaratabilir, silip deneyiniz. Yada bir imaj yaratma programıyla imajını alarak deneyin.

"i have no one,i'm bound to destroy all this greed"
HunteR

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

10 Eylül 2008 16:08 %0
virtualclonedrive yüklü makinelerde ve sadece .mds lerde yapıyor bunu şimdi farkettim ve daemon toolsu kurarak sorunu hallettim.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: