| Yazar | Konu: Trabzonlu ve trabzonsporluları bi görelim. |
| Başçavuş |  | 04 Eylül 2008 13:02 %0 | |
|
| Bende Trabzonda yaşıyorum; saygılar. |
| |
|
|
Albay
PvT. TeaM

|  | 04 Eylül 2008 14:28 %0 | |
|
la erdoğduli nerde otiriysin savaş abiyi tanıyonmu
alıntı: Gönderen: ^1F^2i^1NDUX
trabzonlu olunmaz trabzonlu doğulur hemşerilerim (ERDOĞDUluyum bende)
|
| |
| Yarbay |  | 06 Eylül 2008 12:58 %0 | |
|
erdoğdu / çamlık erdoğdunu biraz yukarısı yani savaş abin cami yanında falan oturuo galiba duymuştum adını
alıntı: Gönderen: Führer NaZi
la erdoğduli nerde otiriysin savaş abiyi tanıyonmu
|
| |
| Albay |  | 06 Eylül 2008 19:45 %0 | |
|
Trabzon/Beşikdüzü ancak merkezde oturuyorum ve fanatik TrabzonSporluyum...
Her yerde olan, hicbir yerde,
Bir yerde olan, her yerde...
"Mevlana"
|
| |
| Korgeneral |  | 06 Eylül 2008 20:04 %0 | |
|
Memleket Trabzon
İkamet İstanbul |
| |
Korgeneral
WAFFEN-SS

|  | 07 Eylül 2008 01:23 %0 | |
|
ooo erik sen besikdüzümüb
soyadın ne sesnin bendebeköyüm tonyaya baglı ama besikdüzüne daha yakın. KOYUM KOZLUCA |
| |
Tuğgeneral
LoCaL StRaNgErS

|  | 07 Eylül 2008 02:41 %0 | |
|
Hehehhee
Trabzonluyum alayına kadar.. |
| |
CESUR

|  | 07 Eylül 2008 08:59 %0 | |
|
Selam Bombac! hos geldin
ulan trabzon neredisiz beni trabzon da ofta ve caykara orda sonra istanbul da oturuyorum bende
alıntı: Gönderen: ^9Bombac!61
Memleket Trabzon
İkamet İstanbul
CSR -| Vasili SniPer kullaniyorum =) |
| |
| Albay |  | 07 Eylül 2008 11:53 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^7/SS/^1KAP^4LAN
ooo erik sen besikdüzümüb
soyadın ne sesnin bendebeköyüm tonyaya baglı ama besikdüzüne daha yakın. KOYUM KOZLUCA
Köyüm Beşikdüzünde Ama Tonyadan Göç Etmişiz Besikdüzüne:) Yani Yaylam Tonyada... Köyümün Adı ise Zemberek...
"Mevlana"
|
| |
Korgeneral
WAFFEN-SS

|  | 07 Eylül 2008 12:47 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1^00Costigan
Hehehhee
Trabzonluyum alayına kadar..
bırak bu ıslerı sen trabzonlu olacan üstünde galatasaary forman var:S |
| |
. |
| Yarbay |  | 07 Eylül 2008 12:51 %0 | |
|
| bendee trabzon/of tanimmm |
| |
| Albay |  | 07 Eylül 2008 12:55 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^7/SS/^1KAP^4LAN
bırak bu ıslerı sen trabzonlu olacan üstünde galatasaary forman var:S
farkındaysan trabzonluyum dedi trabzonsporluyum demedi ) trabzonlu olan ts'li olacak diye bi kade yok ya
"Mevlana"
|
| |
Albay
PvT. TeaM

|  | 07 Eylül 2008 14:31 %0 | |
|
gercekden trabzonluysa trabzonsporlu olmak zorundadır hiçbir gercek trabzonlu fb tutmaz 
alıntı: Gönderen: Er!k*
farkındaysan trabzonluyum dedi trabzonsporluyum demedi ) trabzonlu olan ts'li olacak diye bi kade yok ya
Bir yerde olan, her yerde... "Mevlana"
|
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 07 Eylül 2008 15:14 (07/09/2008, 15:16) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Führer NaZi
gercekden trabzonluysa trabzonsporlu olmak zorundadır hiçbir gercek trabzonlu fb tutmaz 
al işte konuştu yine sanamı sorcak len trabzonlu olup olamıycağını.. benim ailem 400,500 yıldır orda .9,10 nesil öteye dayanır.bende hem fb.liyim hem trabzonluyum..oryalın yani costing.gs olunca.gercek trabzonlu olunmuyormu.sen kimsin be .ben trabzonun pazar semtindeyim tam göbegi.sen se icinden bile degilsin.neyani şimdi.trabozunun içinde oturmyanlar gercek trabzonlu degilmi diycez.bak bebe sen bence fazla fikir beyan etme. pravaktör gibisin.trabzondan insanların arasını bozan adam cıkmaz.bence sen birdaha aslını araştır.bence trabzonlu olmak icin zorunluluk ,adamolmak lazım
NOT olarak oryalım ya ne iişin var len harbiden g.s .gelsen f.b ye yada trabzon spora hehehehe.
WAFFEN-SS / TIGER
Ne sağcıyım ne Solcu bildiğim varsa tek doğru oda ALLAH yolu |
| |
Tuğgeneral
LoCaL StRaNgErS

|  | 08 Eylül 2008 02:11 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^7/SS/^1TIG^7ER
al işte konuştu yine sanamı sorcak len trabzonlu olup olamıycağını.. benim ailem 400,500 yıldır orda .9,10 nesil öteye dayanır.bende hem fb.liyim hem trabzonluyum..oryalın yani costing.gs olunca.gercek trabzonlu olunmuyormu.sen kimsin be .ben trabzonun pazar semtindeyim tam göbegi.sen se icinden bile degilsin.neyani şimdi.trabozunun içinde oturmyanlar gercek trabzonlu degilmi diycez.bak bebe sen bence fazla fikir beyan etme. pravaktör gibisin.trabzondan insanların arasını bozan adam cıkmaz.bence sen birdaha aslını araştır.bence trabzonlu olmak icin zorunluluk ,adamolmak lazım
NOT olarak oryalım ya ne iişin var len harbiden g.s .gelsen f.b ye yada trabzon spora hehehehe.
WAFFEN-SS / TIGER
Ne sağcıyım ne Solcu bildiğim varsa tek doğru oda ALLAH yolu
Hahahah
fenerli olmam aydın abi ALLAH korudu valla
GALATASARAY & Trabzonspor
önceliklerim bu
Bu arada Merkez-Of-Akçaabat--Bide Trabzonlu olanı bilir
Hıdırnebi yaylası .. Benim elimin uzandığı yerler ( Yani dedelerim-amcalarım vs vs bulunduğu yerler ) |
| |
| Albay |  | 08 Eylül 2008 10:02 %0 | |
|
WAFFEN-SS / TIGER
Ne sağcıyım ne Solcu bildiğim varsa tek doğru oda ALLAH yolu
dostum ama şöyle birşey var anadoluda dogdugu yaşadıgı şehirde memleketinin değilde özenti istanbul takımlarını tutmayan tek trabzon kenti var... ve buda yaklasık %90 la küçümsenmeyecek bir rakam... artık herkes alısmıs trabzonluysan %90 ts'lisindir diye ama adam fb'li oldugunu duyunca sasırıyor işte:))
"Mevlana"
|
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 08 Eylül 2008 12:42 (08/09/2008, 12:48) %0 | |
|
ya ne alaksı var kardeş fb. gs. ts. olmanın. benimde. dünya rizeli dostum var .adamların yarsı. fb.li yarısı .gs..az kısmıda çaykur rize sprolu ne şimdi adaml dandik rizeli. ama işin komiği bjk li hiç yok aralarında. ve adam mohti ya. yani harbi laz.
öyle genelleme yanlış dostum anlıyormusun. ben oflu olupta . trabzonu tutanıda bilirim. tutmayanıda ne şimdi vatan hainimi oluyor bu oflular ))
WAFFEN-SS / TIGER
TIGER Kedigillerden gelir halk arasında 9 canlı olduğuda söylenir.Ayrıca Ne sağcıdır ne Solcu Varsa Bildiği tek doğru oda ALLAH yolu . |
| |
| Albay |  | 08 Eylül 2008 14:23 %0 | |
|
samsunluyum. trabzonsporluyum. anne tarafı uzatsan vakfıkebir e dayanıyor ama  |
| |
| Albay |  | 08 Eylül 2008 18:07 %0 | |
|
ya ne alaksı var kardeş fb. gs. ts. olmanın. benimde. dünya rizeli dostum var .adamların yarsı. fb.li yarısı .gs..az kısmıda çaykur rize sprolu ne şimdi adaml dandik rizeli. ama işin komiği bjk li hiç yok aralarında. ve adam mohti ya. yani harbi laz.
öyle genelleme yanlış dostum anlıyormusun. ben oflu olupta . trabzonu tutanıda bilirim. tutmayanıda ne şimdi vatan hainimi oluyor bu oflular ))
WAFFEN-SS / TIGER
TIGER Kedigillerden gelir halk arasında 9 canlı olduğuda söylenir.Ayrıca Ne sağcıdır ne Solcu Varsa Bildiği tek doğru oda ALLAH yolu .
dostum saçmalıyorsun.... yazdıklarımı okursan zaten başka bi şehirde olsan (rize samsun eskişehir vs vs.) gsliyim fbliyim desen şehirdekiler sana önyargıyla yaklasmaz zaten alıskınlar istanbul takımlarına... ama trabzon öyle değil gidiyorsun muhabbete futbol acılınca tsli olmayınca adam senden sogur böyledir trabzon. ayrıca senin rizeyle trabzonu kefeye koyman futboldan anlamadıgın anlamına gelir
son olarak Trabzonlu olunmazki Trabzonlu doğulur Trabzonlu Olmayanlar.
"Mevlana"
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Eylül 2008 18:43 %0 | |
|
ben trabzon of orda oturuyorum ama istanbulda kaldi oturuyo
call of duty 2 guzel
|
| |
Korgeneral
WAFFEN-SS

|  | 08 Eylül 2008 23:07 %0 | |
|
| beyler neyse hepimiz trabzonluyuz tartısmıyalım burda ÖLÜMÜNE TRABZON |
| |
| Tuğgeneral |  | 09 Eylül 2008 11:23 %0 | |
|
TRABZONLU DEĞİLİM AMA
TRABZONSPORLUYUM ...
BU SERVERİ AÇANLARA TEŞEKKÜRR |
| |
| Albay |  | 09 Eylül 2008 11:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [RBZ]MURSEL_PASA
TRABZONLU DEĞİLİM AMA
TRABZONSPORLUYUM ...
BU SERVERİ AÇANLARA TEŞEKKÜRR
topic demek istedin galiba
"Mevlana"
|
| |
Korgeneral
WAFFEN-SS

|  | 09 Eylül 2008 17:19 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [RBZ]MURSEL_PASA
TRABZONLU DEĞİLİM AMA
TRABZONSPORLUYUM ...
BU SERVERİ AÇANLARA TEŞEKKÜRR
NEREİISIN GENELDE TRABZONLU OLMAYAN TUTMAZ BU TAKIMIDA MERAK ETTİM |
| |
Albay
PvT. TeaM

|  | 09 Eylül 2008 17:22 %0 | |
|
yok yeaww sen kırma sın olum demekki orjinal deyilsin orjinal olan herkes trabzonsporludur yan sanayi seni uruu
alıntı: Gönderen: ^1^00Costigan
Hahahah
fenerli olmam aydın abi ALLAH korudu valla
GALATASARAY & Trabzonspor
önceliklerim bu
Bu arada Merkez-Of-Akçaabat--Bide Trabzonlu olanı bilir
Hıdırnebi yaylası .. Benim elimin uzandığı yerler ( Yani dedelerim-amcalarım vs vs bulunduğu yerler )
|
| |
| |