Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/01/09 03:54 Toplam 31 oyuncu 47 sunucu 273 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Trabzonlu ve trabzonsporluları bi görelim.

Nihilanths
Başçavuş
Başçavuş
04 Eylül 2008 13:02 %0
Bende Trabzonda yaşıyorum; saygılar.

Pvt|Führer NaZi
Albay
Albay

PvT. TeaM

04 Eylül 2008 14:28 %0
la erdoğduli nerde otiriysin savaş abiyi tanıyonmu

alıntı:
Gönderen: ^1F^2i^1NDUX
trabzonlu olunmaz trabzonlu doğulur hemşerilerim (ERDOĞDUluyum bende)

^^33FiN^^00NDUX
Yarbay
Yarbay
06 Eylül 2008 12:58 %0
erdoğdu / çamlık erdoğdunu biraz yukarısı yani savaş abin cami yanında falan oturuo galiba duymuştum adını

alıntı:
Gönderen: Führer NaZi
la erdoğduli nerde otiriysin savaş abiyi tanıyonmu

Erik*
Albay
Albay
06 Eylül 2008 19:45 %0
Trabzon/Beşikdüzü ancak merkezde oturuyorum ve fanatik TrabzonSporluyum...

Her yerde olan, hicbir yerde,
Bir yerde olan, her yerde... "Mevlana"

^9Bombac!61
Korgeneral
Korgeneral
06 Eylül 2008 20:04 %0
Memleket Trabzon

İkamet İstanbul

^7/SS/^1FİLİSTİN
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

07 Eylül 2008 01:23 %0
ooo erik sen besikdüzümüb
soyadın ne sesnin bendebeköyüm tonyaya baglı ama besikdüzüne daha yakın. KOYUM KOZLUCA

Costigan
Tuğgeneral
Tuğgeneral

LoCaL StRaNgErS

07 Eylül 2008 02:41 %0
Hehehhee

Trabzonluyum alayına kadar..

CsR ^1| ^7MiLLeR
CESUR

07 Eylül 2008 08:59 %0
Selam Bombac! hos geldin
ulan trabzon neredisiz beni trabzon da ofta ve caykara orda sonra istanbul da oturuyorum bende

alıntı:
Gönderen: ^9Bombac!61
Memleket Trabzon
İkamet İstanbul

CSR -| Vasili SniPer kullaniyorum =)

Erik*
Albay
Albay
07 Eylül 2008 11:53 %0
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1KAP^4LAN
ooo erik sen besikdüzümüb
soyadın ne sesnin bendebeköyüm tonyaya baglı ama besikdüzüne daha yakın. KOYUM KOZLUCA

Köyüm Beşikdüzünde Ama Tonyadan Göç Etmişiz Besikdüzüne:) Yani Yaylam Tonyada... Köyümün Adı ise Zemberek...

^7/SS/^1FİLİSTİN
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

07 Eylül 2008 12:47 %0
alıntı:
Gönderen: ^1^00Costigan
Hehehhee
Trabzonluyum alayına kadar..

bırak bu ıslerı sen trabzonlu olacan üstünde galatasaary forman var:S

K&^1TS^^00Henry
Yarbay
Yarbay
07 Eylül 2008 12:51 %0
bendee trabzon/of tanimmm

Erik*
Albay
Albay
07 Eylül 2008 12:55 %0
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1KAP^4LAN

bırak bu ıslerı sen trabzonlu olacan üstünde galatasaary forman var:S

farkındaysan trabzonluyum dedi trabzonsporluyum demedi) trabzonlu olan ts'li olacak diye bi kade yok ya

Pvt|Führer NaZi
Albay
Albay

PvT. TeaM

07 Eylül 2008 14:31 %0
gercekden trabzonluysa trabzonsporlu olmak zorundadır hiçbir gercek trabzonlu fb tutmaz
alıntı:
Gönderen: Er!k*

farkındaysan trabzonluyum dedi trabzonsporluyum demedi) trabzonlu olan ts'li olacak diye bi kade yok ya

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

07 Eylül 2008 15:14 (07/09/2008, 15:16) %0
alıntı:
Gönderen: Führer NaZi
gercekden trabzonluysa trabzonsporlu olmak zorundadır hiçbir gercek trabzonlu fb tutmaz

al işte konuştu yine sanamı sorcak len trabzonlu olup olamıycağını.. benim ailem 400,500 yıldır orda .9,10 nesil öteye dayanır.bende hem fb.liyim hem trabzonluyum..oryalın yani costing.gs olunca.gercek trabzonlu olunmuyormu.sen kimsin be .ben trabzonun pazar semtindeyim tam göbegi.sen se icinden bile degilsin.neyani şimdi.trabozunun içinde oturmyanlar gercek trabzonlu degilmi diycez.bak bebe sen bence fazla fikir beyan etme. pravaktör gibisin.trabzondan insanların arasını bozan adam cıkmaz.bence sen birdaha aslını araştır.bence trabzonlu olmak icin zorunluluk ,adamolmak lazım
NOT olarak oryalım ya ne iişin var len harbiden g.s .gelsen f.b ye yada trabzon spora hehehehe.

WAFFEN-SS / TIGER
Ne sağcıyım ne Solcu bildiğim varsa tek doğru oda ALLAH yolu

Costigan
Tuğgeneral
Tuğgeneral

LoCaL StRaNgErS

08 Eylül 2008 02:11 %0
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1TIG^7ER

al işte konuştu yine sanamı sorcak len trabzonlu olup olamıycağını.. benim ailem 400,500 yıldır orda .9,10 nesil öteye dayanır.bende hem fb.liyim hem trabzonluyum..oryalın yani costing.gs olunca.gercek trabzonlu olunmuyormu.sen kimsin be .ben trabzonun pazar semtindeyim tam göbegi.sen se icinden bile degilsin.neyani şimdi.trabozunun içinde oturmyanlar gercek trabzonlu degilmi diycez.bak bebe sen bence fazla fikir beyan etme. pravaktör gibisin.trabzondan insanların arasını bozan adam cıkmaz.bence sen birdaha aslını araştır.bence trabzonlu olmak icin zorunluluk ,adamolmak lazım
NOT olarak oryalım ya ne iişin var len harbiden g.s .gelsen f.b ye yada trabzon spora hehehehe.
WAFFEN-SS / TIGER

Hahahah

fenerli olmam aydın abi ALLAH korudu valla

GALATASARAY & Trabzonspor

önceliklerim bu

Bu arada Merkez-Of-Akçaabat--Bide Trabzonlu olanı bilir

Hıdırnebi yaylası .. Benim elimin uzandığı yerler ( Yani dedelerim-amcalarım vs vs bulunduğu yerler )

Erik*
Albay
Albay
08 Eylül 2008 10:02 %0
alıntı:

WAFFEN-SS / TIGER

dostum ama şöyle birşey var anadoluda dogdugu yaşadıgı şehirde memleketinin değilde özenti istanbul takımlarını tutmayan tek trabzon kenti var... ve buda yaklasık %90 la küçümsenmeyecek bir rakam... artık herkes alısmıs trabzonluysan %90 ts'lisindir diye ama adam fb'li oldugunu duyunca sasırıyor işte:))

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

08 Eylül 2008 12:42 (08/09/2008, 12:48) %0
ya ne alaksı var kardeş fb. gs. ts. olmanın. benimde. dünya rizeli dostum var .adamların yarsı. fb.li yarısı .gs..az kısmıda çaykur rize sprolu ne şimdi adaml dandik rizeli. ama işin komiği bjk li hiç yok aralarında. ve adam mohti ya. yani harbi laz.
öyle genelleme yanlış dostum anlıyormusun. ben oflu olupta . trabzonu tutanıda bilirim. tutmayanıda ne şimdi vatan hainimi oluyor bu oflular ))

WAFFEN-SS / TIGER
TIGER Kedigillerden gelir halk arasında 9 canlı olduğuda söylenir.Ayrıca Ne sağcıdır ne Solcu Varsa Bildiği tek doğru oda ALLAH yolu .

^4justyMk
Albay
Albay
08 Eylül 2008 14:23 %0
samsunluyum. trabzonsporluyum. anne tarafı uzatsan vakfıkebir e dayanıyor ama

Erik*
Albay
Albay
08 Eylül 2008 18:07 %0
alıntı:
ya ne alaksı var kardeş fb. gs. ts. olmanın. benimde. dünya rizeli dostum var .adamların yarsı. fb.li yarısı .gs..az kısmıda çaykur rize sprolu ne şimdi adaml dandik rizeli. ama işin komiği bjk li hiç yok aralarında. ve adam mohti ya. yani harbi laz.
öyle genelleme yanlış dostum anlıyormusun. ben oflu olupta . trabzonu tutanıda bilirim. tutmayanıda ne şimdi vatan hainimi oluyor bu oflular ))
WAFFEN-SS / TIGER
TIGER Kedigillerden gelir halk arasında 9 canlı olduğuda söylenir.Ayrıca Ne sağcıdır ne Solcu Varsa Bildiği tek doğru oda ALLAH yolu .

dostum saçmalıyorsun.... yazdıklarımı okursan zaten başka bi şehirde olsan (rize samsun eskişehir vs vs.) gsliyim fbliyim desen şehirdekiler sana önyargıyla yaklasmaz zaten alıskınlar istanbul takımlarına... ama trabzon öyle değil gidiyorsun muhabbete futbol acılınca tsli olmayınca adam senden sogur böyledir trabzon. ayrıca senin rizeyle trabzonu kefeye koyman futboldan anlamadıgın anlamına gelir
son olarak Trabzonlu olunmazki Trabzonlu doğulur Trabzonlu Olmayanlar.

PvT.^1//^7Vasili
Oyuncu
08 Eylül 2008 18:43 %0
ben trabzon of orda oturuyorum ama istanbulda kaldi oturuyo

call of duty 2 guzel

^7/SS/^1FİLİSTİN
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

08 Eylül 2008 23:07 %0
beyler neyse hepimiz trabzonluyuz tartısmıyalım burda ÖLÜMÜNE TRABZON

[RBZ]MURSEL_PASA
Tuğgeneral
Tuğgeneral
09 Eylül 2008 11:23 %0
TRABZONLU DEĞİLİM AMA
TRABZONSPORLUYUM ...
BU SERVERİ AÇANLARA TEŞEKKÜRR

Erik*
Albay
Albay
09 Eylül 2008 11:28 %0
alıntı:
Gönderen: [RBZ]MURSEL_PASA
TRABZONLU DEĞİLİM AMA
TRABZONSPORLUYUM ...

topic demek istedin galiba

^7/SS/^1FİLİSTİN
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

09 Eylül 2008 17:19 %0
alıntı:
Gönderen: [RBZ]MURSEL_PASA
TRABZONLU DEĞİLİM AMA
TRABZONSPORLUYUM ...

NEREİISIN GENELDE TRABZONLU OLMAYAN TUTMAZ BU TAKIMIDA MERAK ETTİM

Pvt|Führer NaZi
Albay
Albay

PvT. TeaM

09 Eylül 2008 17:22 %0
yok yeaww sen kırma sın olum demekki orjinal deyilsin orjinal olan herkes trabzonsporludur yan sanayi seni uruu
alıntı:
Gönderen: ^1^00Costigan

Hahahah
fenerli olmam aydın abi ALLAH korudu valla
GALATASARAY & Trabzonspor
önceliklerim bu
Bu arada Merkez-Of-Akçaabat--Bide Trabzonlu olanı bilir
Hıdırnebi yaylası .. Benim elimin uzandığı yerler ( Yani dedelerim-amcalarım vs vs bulunduğu yerler )

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: