Battlefield 3 İnceleme & Sistem Gereksinimleri

Bu yazı Beyzanur Dogan tarafından tarihinde girilmiştir.

Savaş oyunları, oyun severler olarak hepimizin ilgisini çekiyor. Hatta en beğendiğimiz oyun kategorilerinden birisi. Fakat savaş oyunlarından istediğinizi alabilmeniz için biraz daha seçici olmanız gerekiyor. İşte EA Games, Battlefield sersi ile en seçici oyuncuların dahi gözü kapalı tercih ettikleri bir oyun. Battlefield 3’ün en fazla ön sipariş alan oyunlardan birisi olması da bunu destekliyor.

Battlefield serisi genel itibariyle bazı savaş oyunları gibi karşına çıkanı vur ve ilerle mantığı ile devam etmiyor. Oyunun bir senaryosu var. Senaryoda oyuncunun oldukça fazla araç kullanması için çeşitli görevler hazır edilmiş. Yani çok fazla araç var ve siz bunları görev icabı kullanmalısınız.

Önceki serilerdeki bütün özellikler burada da var. Daha da fazlası ilave edilmiş. Özellikle grafikler konusunda aşırı emek verildiğini ve kusursuza yakın olduğunu görebiliyoruz. Eğer iyi bir ekran kartınız varsa görüntülerin ne kadar iyi olduğunu daha rahat görebiliyorsunuz.

Battlefield 3 Konusu ve Oynanışı 

Battlefield 3 senaryosu global olaylardan esinleniliyor. İran büyük bir tehlike iken Amerika süper güç... Amerikan askerleri olduğu için doğal olarak düşmanlarından birisi de Rusya! Nükleer tehdit çok güzel biçimde senaryoya dahil edilmiş. Amerika ve Avrupa nükleer silahlarla vurulacak ve bunu engellemek için siz devreye gireceksiniz.

Aksiyon düzeyi oldukça yüksek olan oyunda geniş bir harita var. Fakat sanki rotanın önceden çizilmiş olduğu hissine kapılıyorsunuz. Siz gerekli güzergahtan 5-6 adım dışarı çıktığınızda görev alanınıza dönmeniz için 5 sn. kaldı gibi uyarılar alıyorsunuz.

Battlefield 3 ile daha fantastik bir oyun yaratılmak istendiğini görüyoruz. Çok çeşitli olaylarla sinematikleri renklendirmeye çalışmışlar. Öncekilerde olmayan siperlerin parçalanması burada var. Bu sayede siperin arkasına saklanıp herkesi öldürene kadar bekleyemiyorsunuz. 

Yine Battlefield 3 ile binaların tasarımlarında büyük yenilik yapılmış. Farklı mekanlar ile karşılaşıyorsunuz. Silah çeşitlerinin çoğalmış olması, sniper silahlarını kullanabileceğiniz görevlerin artması da eğlencenin katlanmasına vesile olmuş.

Oyunda araçlar da artmış. Özellikle uçak kullanmaya başladığınız bölümlerden büyük keyif alacaksınız. Oyunun sesleri ise çok iyi… Gerçeğe yakın ses efektleri ile oyuna daha fazla bağlanıyorsunuz.

Battlefield 3 Satın Al adresini ziyaret ederek indirimli fiyat ile birlikte %100 lisanslı bir şekilde satın alabilirsiniz!

Battlefield 3 Sistem Gereksinimleri 

Battlefield 3 için minimum gereksinimler:

  • İşletim Sistemi: Windows Vista veya Windows 7,
  • İşlemci: Core 2 Duo@2.0GHz,
  • RAM: 2GB,
  • Grafik kartı: 11 uyumlu Nvidia veya ATI kartı veya DirectX 10,
  • Sabit disk: Dijital sürüm için 10 GB, Disk sürümü için 15 GB.

Battlefield 3 için önerilen sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit,
  • İşlemci: Dört çekirdekli Intel veya AMD işlemci,
  • RAM: 4GB,
  • Grafik kartı: DirectX 11 destekli ATI veya Nvidia kartı, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850,
  • Sabit disk: Dijital sürüm için 10 GB, disk sürümü için 15 GB.


Her kategoriden oyuna rahatlıkla ulaşabileceğiniz Oynasana.com ile 7/24 güvenle alışveriş yapabilir, indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz!