Call of Duty: Modern Warfare 3 İncelemesi & Sistem Gereksinimleri

Bu yazı Beyzanur Dogan tarafından tarihinde girilmiştir.

Dijital oyun oynayıp da Call of Duty adını duymayan var mıdır? Pek zannetmiyorum. Çünkü yıllardır en çok oynanan oyunlar arasında ve her serisi büyük bir heyecanla bekleniyor. Serinin sekizinci oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare 3 de 8 Kasım 2011 tarihinde piyasaya sürüldüğünde büyük bir ses getirmişti. Hala keyifle oynanmaya devam ediyor.

Call of Duty: Modern Warfare hayranlarının hatırlayacağı üzere kinci oyunda dünyayı ikinci kez kurtarmaya çalışıyorduk. Makarov adında büyük bir düşmanımız vardı. Fakat bu düşmanımızı yakalayamadan oyun bitmişti. İşte orada Makarov’u neden yakalayamadığımızı üçüncü oyunda anlıyoruz. Çünkü burada oyunumuzun ana konusu Makarov’u yakalamak. Ancak bu hiç de kolay değil. Makarov’un amacı, dünyanın çeşitli ülkelerinde terör eylemleri gerçekleştirmek ve kendi ülkesini kurarak başına geçmek. Bu da bizi soluk soluğa bir maceranın içine dahil ediyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Oynanış ve Senaryosu

Call of Duty: Modern Warfare 3 oyununu ilk açtığımızda bir video ile karşılaşıyoruz. Burada önceki oyunlardan kareler karşımıza çıkıyor ve son olarak Makarov’u görüyoruz. Akabinde de oyun başlıyor. Yani bunun bir devam oyunu olduğunu ilk karede anlıyoruz.

Call of Duty: Modern Warfare 3 ikinci oyundan pek çok kare barındırıyor ve bunların başında Soap ve Captain Pirice geliyor. Fakat biz daha çok Yuri adlı toy bir delikanlıyı yönetiyoruz.

Oyun, çok yönlü ilerliyor. Bu sayede ilk andan itibaren etkilemeyi başarıyor. Senaryosu ile diğer bütün rakiplerine yine fark atmayı başarıyor. Her saniyesi, karesi sağlam temeller üzerine oturtulmuş. Asla oyundan kopmuyorsunuz.

Grafik yönünden bazı kusurlar olsa da görsel zenginliği ile bunu kapatıyor. 7 saat gibi bir sürede bittiği için de tadı damağınızda kalıyor. 16 farklı harita var ve bu sayede level atmanın da birçok yolu bulunuyor. Ses ve müzikler bakımından öncekinden çok bir fark yok. Fakat sizi oyuna bağlamaya fazlasıyla yetiyorlar.

İndirimli fiyatla Modern Warfare 3 mü satın almak mı istiyorsunuz? Call Of Duty: Modern Warfare 3 Satın Al adresine giderek derhal alabilirsiniz!

Call of Duty: Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri;

  • İşletim Sistemi: Windows Vista / XP/ 7,
  • İşleci: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+/Intel Core2 Duo P8600 @ 2.40GHz,
  • Video Card: Radeon HD 2600 PRO /GeForce 8600 GTS,
  • Kullanılmayan Ram Miktarı: 2 GB RAM,
  • Boş Depolama Alanı: 16 GB Free,
  • Direct X Versiyonu: Directx 9.

Önerilen sistem gereksinimleri;

  • İşletim Sistem: Microsoft Windows XP / Vista / 7,
  • İşleci: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ / Intel Core2 Duo E8400 @ 3.00GHz,
  • Video Card: GeForce GTX 460 veya Radeon HD 6850,
  • Kullanılmayan Ram Miktarı: 4 GB RAM,
  • Boş Depolama Alanı: 16 GB Free,
  • Direct X Versiyonu: Directx 9.

Daha birçok kategoriden oyuna indirimli fiyatlarla ulaşmak için Oynasana.com’u ziyaret et!